Купити модне жіноче пальто: обираємо оптимальний матеріал!

  • Купити модне жіноче пальто: обираємо оптимальний матеріал!

Пальто - універсальний зимовий і демісезонний верхній одяг, який присутній практично в кожному жіночому гардеробі. Вироби цієї категорії мають  велику популярність із кількох причин. По-перше, вони легші і менші за зимові шуби, але тепліші, ніж  осінньо-весняні куртки. По-друге, такий одяг можна комбінувати як зі светрами, кофтами, брюками, так і з сукнями, спідницями, блузами. По-третє, брендове жіноче пальто є окрасою своєї власниці, підкреслює її фігуру і відчуття стилю.

Вбрання цієї категорії створюються з різних матеріалів. З огляду на сучасні тренди швейної індустрії, відгуки і побажання клієнтів, виробники все частіше використовують такі тканини, які вважаються ідеальними для створення пальто. І сьогодні ми вирішили коротко розглянути особливості трьох найбільш популярних пальтових полотен.

Три -3 найпопулярніші матеріали для виготовлення жіночих брендових пальт в Україні

Найбільш популярні тканини:

• Альпака;

• Мохер;

• Жакард.

Шерсть альпаки по праву вважається однією з найкращих у своїй категорії. Вона дешевша за власне верблюжу або мериносову шерсть, але більш м'яка, приємніша на дотик і більш гіпоалергенна, ніж звичайна овеча або козяча. Природа наділила цих лам багатим різноманіттям шубок. Налічується понад 20 відтінків натуральної шерсті альпаки. Тому виробники одягу отримують можливість шити красиві пальта на будь-який смак, не використовуючи пофарбовані тканини.

Мохер - матеріал із козячої і овечої шерсті. Він не такий м'який, як альпака, але має яскраво виражений блиск. До того ж, шерстяні волокна ангорської кози чудово піддаються фарбуванню. А тому полотна з цієї сировини представлені у величезному розмаїтті  рішень. Крім естетичних переваг, ця тканина наділена і чудовими споживчими якостями. Вона зберігає тепло за прохолодної погоди, але не запобігає нормальному  диханню шкіри, добре вбирає вологу і ефективно випаровує її в довкілля.

Жакард - представник еліти швейних матеріалів. Тканина відрізняється рельєфним і яскраво вираженим візерунком. Вона виготовляється методом плетіння шовкових, бавовняних та інших натуральних волокон, часто - з додаванням синтетичних ниток. Міцне, довговічне, зносостійке полотно, яке не боїться температурних перепадів і розтягувань. Жакард - недешева тканина. Але одного лише погляду на пальто з жкарду досить, щоб зрозуміти, наскільки хороший смак у його власниці.

Декілька слів про вартість...

Якщо говорити про ціни на жіночі брендові пальта, то вироби, виготовлені з цих матеріалів, не можна назвати бюджетними. Ідеться про високоякісні дизайнерські наряди. Їхня головна мета - дарувати максимальний комфорт своїм власницям і додавати бали в загальну привабливість образу. Такий одяг купується на роки. І тому економія в цьому питанні відходить на задній план.

Хочете купити брендове жіноче пальто в Києві або замовити його доставку в будь-яке інше місто України? Тоді обирайте модель, яка вам до вподоби,  в інтернет-магазині «LUDMILA FASHION» вже сьогодні!


04/02/2021 23:22:46
0
629

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!

Рекомендовані статті

Купити брендовий жіночий одяг онлайн - вдале рішення, якщо ви хочете виглядати на всі 100%!

Купити брендовий жіночий одяг онлайн - вдале рішення, якщо ви хочете виглядати на всі 100%!

Верхній одяг є незамінним атрибутом кожного гардеробу. Він зігріває нас за прохолодної погоди і дарує відчуття комфорту. Першорядне значення має якість і споживчі характеристики такого вбрання. Але і естетичний аспект теж грає помітну роль, особливо для представниць прекрасної половини людства.Елітний жіночий одяг - це саме те, що потрібно, якщо ви хочете придбати не просто зручний і якісний, але ..

04.02.2021
0
531
Весняні дизайнерські куртки: популярні фасони, матеріали і кольори

Весняні дизайнерські куртки: популярні фасони, матеріали і кольори

У період міжсезоння одним із найпопулярніших варіантів верхнього одягу є куртка. З одного боку, вона зручніша під час носіння, ніж плащ або пальто. З іншого – залежно від матеріалу та наявності утеплювача можна легко підібрати вбрання для будь-якої погоди. Як правило, у жіночому гардеробі знаходять собі місце одночасно кілька курток. І сьогодні ми вирішили коротко розглянути найбільш поширені мате..

23.02.2021
0
586